СКЛАДОВИ СИСТЕМИ И СТЕЛАЖИ ЗА СКЛАД

Системите за съхранение от PROINSTALL са конфигурирани да отговарят на специфичните нужди на всеки клиент. Затова, дали се нуждаете от единичен модул, блок, индустриален склад или цялостно дизайнерско и логистично решение за вашия склад, ние от ПРОИНСТАЛ ще отговорим на всички ваши изисквания. Независимо от съхранявания продукт или от неговото количество, ние ще ви предложим метален, пластмасов или дървен стелаж за склад или магазин, отговарящ на вашите нужди, за да повишим ефективността, да спестим място, да намалим разходите и да осигурим безопасна работа на вашите служители. Избирайки нашите системи и стелажи за склад , вие ще вземате правилното решение. Решение, което ще ви спести не само складово пространство, но и пари.

Proinstall предлага също и складово оборудване  - палети, пластмасови каси, кутии, щендери, работни маси и други продукти за вашето оборудване за склад.

Защо да изберем стелажи за склад от ПРОИНСТАЛ?

Защо PROINSTAL е най-добрият избор за стелажи за вашия склад? Със своя богат опит над 15 години в областта на проектирането, производството, продажбата, монтажа и сервиза на метални стелажи, складово оборудване, подемно-транспортна техника и автоматизирани складови системи, PROINSTAL се утвърди като лидерска компания в индустриалния пазар.

Стелажите отговарят на всички строги изисквания на европейските норми, но и превъзхождат очакванията си по отношение на качество и иновации. Фирмата предлага персонализирани решения за съхранение, които се адаптират към уникалните изисквания на всеки бизнес.

С доказан успех в реализацията на проекти за големи компании както в България, така и в Европа, Проинстал ви гарантира надеждност и ефективност във всяка своя предлагана услуга за склад, магазин или друг обект за съхранение.

Основни характеристики на стелажите и складовите системи

При избора на стелаж за склад е важно да се вземат следните няколко основни характеристики. Първо, трябва да се оцени натоварването, което стелажите ще издържат, за да се осигури правилната здравина и издръжливост. След това, е важно да се разгледат размерите на стелажите и подходящата конфигурация, за да се осигури ефективно използване на наличното пространство в склада. Друг аспект за внимание е съвместимостта с различни видове товари и техните размери. Освен това, трябва да се обмисли и евентуалната необходимост от допълнителни опции като различни видове рафтове, допълнителни аксесоари и защитни елементи. Последно, но не на последно място, следва да се вземе предвид бюджетът за закупуване и инсталиране на стелажите, за да се избере оптималното решение, което отговаря на нуждите на склада и наличните финансови ресурси.

Основните видове материали за стелажите включват пластмаса и метал.

Металните стелажи за склад са изключително популярни поради своята здравина, надеждност и възможност за тежко товарене. Те са подходящи за различни индустрии, включително логистика, производство, и търговия. Металните стелажи са налични в различни размери и конфигурации, като позволяват ефективно използване на пространството в склада.

Пластмасовите стелажи са предпочитани в индустрии, където се изисква устойчивост срещу корозия, химикали и влага. Те са особено подходящи за складове, работещи с хранителни и фармацевтични продукти. Пластмасовите стелажи са леки, лесни за почистване и поддържане.

Сред различните видове стелажи са включени палетни стелажи, полупалетни стелажи, кантарни стелажи, архивни стелажи и други. В зависимост от нуждите на склада и типа на стоката, може да се избере подходяща конфигурация и тип на стелажите.

Складовите системи обикновено включват не само стелажи, но и други компоненти като палетни регали, конвейерни ленти, автоматизирани системи за сортиране и др. Тези системи са създадени, за да улеснят складовото управление и да оптимизират процесите на складиране и разтоварване. В същото време, те могат да подобрят пространствената ефективност и да увеличат производителността на склада.

TOP