Оборудване за складове

Оборудване за складове –  ние ще оптимизираме вашият склад, магазин или производство.

Намирането на място за всяка стока или детайл може да бъде проблем. PROINSTALL има точно решението, от което се нуждаете. Ние предлагаме голям избор от пластмасови контейнери, пластмасови каси, кутии с чекмеджета за различни приложения и нужди за съхранение. Нашите пластмасови кутии за съхранение се предлагат във всякакви форми, размери  и голямо разнообразие от цветове. Независимо дали имате нужда от няколко отделения за инструменти или пластмасови каси за вашия магазин.  Ние имаме по нещо, от което всяка фирма има нужда. Пазарувайте от нашия каталог днес, за да видите всички уникални начини, по които можете да организирате вашия бизнес.

Оборудване за складове за всеки бизнес.

Ако искате да подредите вашия склад, ние предлагаме множество пластмасови контейнери, които могат да ви помогнат да се справите с това. Нашите пластмасови кутии, каси и контейнери могат да се използват за съхранение на всички видове продукти, от хранителнита индустрия до електроните компоненти. Нашите пластмасови контейнери с капаци  и полипропиленови кутии са едновременно херметически и влагоустойчиви, така че няма да се притеснявате, че лекарствата губят ефикасност или храните се развалят преди срока на годност. Ние също така предлагаме кутии за хапчета, мензури, дозатори, пулверизатори, помпи, пластмасови контейнери за фармацевтиката.

Сладово оборудване от PROINSTALL.

Да ви помогнем да поддържате подреден склад не е всичко, което можем да направим за вас. Ние предлагаме широка гама от пластмасови кутии , които могат да се използват за съхранение на колекционерски предмети, занаяти, декорации, риболовни принадлежности, хардуер, сувенири, инструменти, аксесоари за пътуване и много други. Нашите пластмасови органайзери са идеални за сортиране на различни видове мъжки и дамски аксесоари, козметика или други дребни предмети, като ви дават свободата да конфигурирате вашите отделения. Предлагаме формовани и витринни кутии за употреба на дребно. Всички пластмасовите каси и кутии, които предлагаме са сертифицирани за хранителни продукти. Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Показване на 1–60 от 352 резултата

TOP