ПОДЕМНО-ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА

PROINSTALL предлага най-доброто за всяка нужда и изискване от складова, подемна и логистична техника: от класически мотокари, през иновативна складова техника до ефективни манипулатори и влекачи. Независимо дали се нуждаете от машини за вътрешни или външни манипулации на товари или транспорт от няколкостотин килограма или до няколко тона или от това дали се захранва от двигател с вътрешно горене или електрическа енергия, ние ще ви предложим най-доброто решение за Вас. Всички подемно-транспортни средства имат едни и същи изисквания: да са лесни за използване, мощни, гъвкави, лесни за адаптиране към складово-производствената среда и безопасни. Тези параметри на производителността правят всички подемно-транспортни машини просто ефективни. Ние от PROINSTALL предлагаме към тях :

-Прикачни устройства и приспособления за подемно-транспортна техника.

Прикачните устройства за повдигане са част от аксесоарите за подемни съоръжения, използвани заедно с подемно-транспортно средство за повдигане, носене, бутане, дърпане, задържане, разпределение, завъртане и затягане на оборудване за подобряване на ефективността и подпомагане или премахване на усилията за ръчното управление от потребителя. Има много артикули в много категории, включително прескачане напред, оборудване за работа с барабани, повдигащи стрели, монтирани на мотокари, стрели и зъби, удължители за вилици, лопатки и снегорини.

-Резервни части за подемно-транспортна техника.

Продължителността на живота на мотокара се определя от неговата поддръжка. Всеки мотокар трябва да бъде внимателно проверен, което включва регулярна профилактика и подмяна на някои резервни части.

-Гаранционен и извънгаранционен сервиз за подемно-транспортна техника.

Редовното обслужване е също толкова важно за нашата компания, колкото и продажбата на продукти. Нашите сервизни услуги за мотокари и складова техника са достъпни за вас по всяко време и във всеки регион. Нашите планове за обслужване поддържат вашият бизнес и ви помагат да се възползвате максимално от вашата техника. По този начин можете да планирате всички проекти с пълно доверие.

-Дългосрочен или краткосрочен наем на подемно-транспортна техника.

Решенията на PROINSTALL под наем не са само за бърза доставка на машините и оборудването, от които спешно се нуждаете - вие също ще получите всички необходими съвети и насоки и ще имате гарантирана гъвкавост както преди, така и след изпълнението на вашата поръчка. По този начин компаниите могат да се възползват от нашите гъвкави решения, за да им помогнат през тези натоварени периоди.

TOP