ПРОИНСТАЛ предлага три основни видове мотокари:

  1. Дизелови мотокари: Издръжливи и мощни, дизеловите мотокари са идеални за интензивни работни условия с тежки товари.
  2. Газокари: Изборът на чистота и тихото работно изпълнение, газокарите са екологично приятна алтернатива с висока производителност.
  3. Електрокари: За тези, които търсят ниски оперативни разходи и нулеви емисии, електрокарите са идеалното решение. Те се отличават с тяхната тиха работа, лесно управление и намалена нужда от поддръжка.

Търсите фирма за продажба на нови или втора ръка мотокари?

Свържете се с нас:

Телефон: 02 975 7475

Email: office@proinstall-bg.com

Втора ръка мотокари

Ние не само предлагаме чисто нови мотокари, но и втора ръка, които са в отлично състояние и гарантират надеждност и дълготрайност. Всички наши мотокари са от европейски доказани марки, което гарантира високо качество и надеждност.
При покупка на втора ръка мотокари, клиентите получават до 2 години гаранция, която включва пълна поддръжка на мотокарите.

Наем на мотокари

В допълнение към продажбата, ние предлагаме и опция за под наем на мотокари, което е идеалното решение за временни или сезонни нужди от транспортиране на товари.

Като повече за наема на мотокари, може да видите на страницата - Наем на мотокари и складова техника

Сервиз и поддръжка на мотокари

Освен разнообразната гама от мотокари, PROINSTALL осигурява и висококачествен сервиз и поддръжка на всички предлагани от нас продукти. Нашите квалифицирани техници са на разположение, за да осигурят бързо и ефективно обслужване на вашите мотокари, независимо от техния вид или марка. С нас можете да бъдете уверени, че вашите машини ще бъдат поддържани в оптимално работно състояние, което ще ви помогне да поддържате производството си на високо ниво. Не се колебайте да се свържете с нас, за да научите повече за нашите услуги за сервиз и поддръжка на мотокари.

Галерия с мотокари от PROINSTALL

TOP