Газокари от Proinstall

Газокарите са отлична алтернатива на дизеловите мотокари и електрокарите , приложими са в широк спектър от операции свързани с обработка на товари и материали. Газокарите предлагат голяма гъвкавост, като са подходящи както за вътрешни складови помещения, така и за работа навън. Газокарите са много по-екологични от дизеловите мотокари.

Предназначение на газокарите:

  • Зареждане и разтоварване на стелажи монтирани на закрито и открито.
  • Товарене и разтоварване на товарни автомобили.
  • Превоз на стоки от една сграда до друга.
  • Доставка на консумативи за производствени линии.

Имате нужда от газокар?

Свържете се с нас:

Телефон: 02 975 7475

Email: office@proinstall-bg.com

Основни параметри и предимстваа газокарите

  • Независими машини: Газокарите са много подходящи за работа на отдалечени места, където няма достъп до електричество и дизелово гориво, просто вземете достатъчно количество резервни газови бутилки, за да сте сигурни, че газокарът може да работи толкова дълго, колкото е необходимо.
  • По-малко вредни емисии: Газокарите работят с много по-чисто гориво от дизела, което означава, че двигателите ви ще имат по-дълъг живот. Тази машина няма да остави остатъчни сажди върху материалите и стоката ви. Това предимство е особен плюс за бизнеса, свързан продукти като храни, фармацевтични продукти и текстил. Газокарите произвежда по-малко частици PM10 (които са свързани с респираторни проблеми). Също така отделят по-малко CO2 - което е добра новина за вашия персонал и за спазване на законово обвързващи критерии за намаляване на въглерода в атмосферата.
  • Надеждност и зареждане с гориво: От логистична гледна точка газокарът позволява по-бързо зареждане с гориво. Защото няма да се налага да губите времето за презареждане на батериите (което може да доведе до непланирани и непродуктивни престои). Презареждането с пропан-бутан е бързо и безпроблемно.
  • Мощност и гъвкавост: Задвижваните с пропан-бутан газокари са отличен избор пред дизеловите и електрическите машини по отношение на мощност и гъвкавост. Това е така, защото те обикновено имат по-добро съотношение мощност / тегло и по-гъвкави двигатели. Това означава, че могат лесно да се адаптират и да се справят с различни трудни задачи. За разлика от дизеловите мотокари, които не могат да се използват в затворени складови пространства, и електрокарите, които не са подходящи за продължителни периоди на употреба на открито. Газокарите, задвижвани с пропан-бутан, са идеални както за работа на закрито, така и на открито. Също така, вашият персонал трябва да бъде обучен да работи само с един тип машина, по този начин можете да оптимизирате своя парк с машини, намалявайки разходите за поддръжка.

Галерия с газокари от Proinstall

TOP