ДИЗЕЛОВИ МОТОКАРИ

ДИЗЕЛОВИ МОТОКАРИ

Дизелови мотокари - предлагат перфектното решение дори за най-трудните работни места.

Дизеловите мотокари са подходящи за работа с разнообразни и различни товари. Те са проектирани да издържат на трудностите при работата на открито. Задвижвани от дизелово гориво мотокарите се справят изключително добре в тежки условия, включително мокра, мръсна и агресивна среда.

Приложения на дизеловия мотокар:

  • Товаро-разтоварни операции на превозни средства.
  • Товаро-разтоварни операции на контейнери и преместване на стоки в/или извън външни складови площи.
  • Прехвърляне на артикули от едно местоположение на друго – например между две различни производствени помещения.
  • Зареждане и разтоварване на стелажи монтирани на открито.

PROINSTALL предлага дизелови мотокари в широка гама от размери и капацитет на повдигане. С изключителна издръжливост и мощност, те се справят без усилие дори с най-трудните и тежки товари и могат да пренасят всичко от малки палети до отделни компоненти с тегло няколко тона.

Дизеловите мотокари са най-доброто решение за работа на открито по много причини. Техният двигател осигурява по-голяма мощност от електрическите мотокари и газокарите. Те са проектирани и изградени за справяне с неравен терен. Те могат да издържат на атмосферни условия по-добре от електрическите модели и газокарите. Вдигат повече шум от електрическите машини, но това не е проблем на открито.

Истинско предимство на дизеловите мотокари е, че те могат да работят по-дълго време, благодарение на капацитета на дизеловото гориво. Когато свършат, отнема само няколко минути, за да се напълни резервоарът за гориво.

Дизеловите мотокари не изискват допълнително място и станции за зареждане на батерии. Те могат да бъдат паркирани навсякъде.

Недостатъкът е, че дизеловите мотокари имат ограничено приложение на закрито, поради шума и токсичните емисии на дим. Те изискват специално обучение за безопасна употреба на закрити работни места. Работата с токсични изпарения изисква внимателна оценка на качеството на въздуха в помещенията.

Дизеловите мотокари имат повече движещи се части от електрическите модели. Това изисква повече поддръжка, което увеличава оперативните разходи. Дизеловите мотокари са по-малко маневрени около ъгли, тесни места и коридори. Но когато работното място е на открито в гладък или неравен терен, дизеловият мотокар ще свърши работата.

 

 

 

TOP