ЕЛЕКТРОКАРИ

Предлаганите от PROINSTALL електрокари са екологично ефективни, надеждни и здрави машини.

Електрокарите са тихи, икономични и екологично чисти машини за работа с широк спектър от товари. Проектирани предимно за използване на закрито, електрокарите са перфектният избор за всяка операция по обработка на материалите, от вдигане и зареждане на стелажи до преместване на товари в складове и производствени бази.

Предназначение на електрокарите:

  • Зареждане и разтоварване на стелажи на закрито.
  • Товарене и разтоварване на товарни автомобили и контейнери на рампа.
  • Вътрешно складов превоз на стоки.
  • Доставка на консумативи за производствени линии.
  • Работа в хладилни камери.
  • Приложение в хранително-вкусовата промишленост.

За вашите складови операции електрокарите са идеални, тъй като са бързи и лесни за маневриране. Това е особено вярно за 3-колесните електрокари, които имат много малък радиус на завиване. С максимални височини на повдигане до 6 метра, електрокарите са подходящи за повечето стандартни складови стелажи.

За производствени среди електрокарите са подходящи за доставяне на консумативи или компоненти до производствена линия или за разчистване на отпадъци от опаковки или други продукти за производството. Те могат да се използват допълнително за товарене или разтоварване на товарни превозни средства от задната част на превозното средство (чрез повдигаща се рампа) или отстрани (от нивото на земята).

Електрокарите, работещи с батерии, са най-екологичната опция на пазара. Те не отделят дим и вредни емисии по време на експлоатация. Те са безшумни и по-маневрени в сравнение с еквивалентите на мотокарите с двигателите с вътрешно горене. Това се дължи на теглото на акумулаторната батерия, действащо като ефективен противовес, позволяващ подемно-транспортното средство да бъде с по-компактни размери. Разходите за презареждане на батерията са значително по-ниски от газокарите и мотокарите зареждани с дизелово гориво.

Електрокарите се управляват по-лесно от машините, задвижвани с двигатели с вътрешно горене, тъй като те имат само педал за газ и спирачен педал, освен ако не са хидростатично задвижвани. Разходите за поддръжка и обслужване на електрокарите са значително по-ниски от алтернативите машини, задвижвани от двигатели с вътрешно горене.

 

 употреба на открито. Газокарите, задвижвани с пропан-бутан, са идеални както за работа на закрито, така и на открито. Също така, вашият персонал

TOP