НАЕМ НА МОТОКАРИ И СКЛАДОВА ТЕХНИКА OT PROINSTALL

Наем на мотокари и логистична техника, в т.ч. мотокари, газокари, електрокари, ричтраци, стакери, електрически палетни колички. Всички машини, работещи под наем, предварително преминават техническа проверка и обслужване. За ваше удобство осигуряваме транспорт до ваш склад, както и сервизно обслужване на място по време на наемния период.

Решенията на PROINSTALL под наем не са само за бърза доставка на машините и оборудването, от които спешно се нуждаете - вие също ще получите всички необходими съвети и насоки и ще имате гарантирана гъвкавост както преди, така и след изпълнението на вашата поръчка. По този начин компаниите могат да се възползват от нашите гъвкави решения, за да им помогнат през тези натоварени периоди.

Ние предлагаме:

  • Краткосрочен наем на мотокари и складова техника.
  • Дългосрочен наем на всички видове мотокари и подемно-транспортна техника.
  • Транспорт до склад на клиента.
  • Монтаж и пускане в експлоатация.
  • Мобилен сервиз по време на наемния период.

Търсите нова или вторка ръка складова техника под наем?

Свържете се с нас:

Телефон: 02 975 7475

Email: office@proinstall-bg.com

Предоставяйки машина под наем, ние осигуряваме необходимата техника в случай на:

  • Екстремна краткосрочна нужда от подемна машина.
  • Моментен или сезонен пик във вашата дейност.
  • Изчакване на срока на доставка на новозакупена машина.
  • Липса на бюджет за закупуване на нова техника.
  • Заместваща машина през времето за ремонт на основната.

Нашата услуга ви позволява да реагирате на допълнителни работни пикове, промени в последния момент и непредвидими събития по подходящ и рентабилен начин. Навсякъде, в цялата страна, можете да разчитате на PROINSTALL за краткосрочен или дългосрочен план за наем, адаптирани към изискванията на всеки клиент.

Нашият подход съчетава признати стандарти с корекции, направени в отговор на местните нужди на клиентите. Резултатът е идеалното решение под формата на гъвкави възможности за наем, вариращи от един ден до десет години. Нещо повече, решенията за отдаване под наем на PROINSTALL също осигуряват ясен и практичен начин за тестване на услугите предлагани от нас.

Видовете мотокари, които предлагаме

Дизелови мотокари

Дизеловите мотокари са надеждни и мощни превозни средства, които се използват в различни промишлени области за товарене и разтоварване на стоки. Те се отличават с висока ефективност и издръжливост, осигурявайки голяма маневреност и способност да работят в различни условия. Дизеловите мотокари са предпочитани за тежки задачи и приложения на открито, където се изисква сила и издръжливост.

5.ДИЗЕЛОВИ МОТОКАРИ PROINSTALL forklift diesel
1.ГАЗОКАР PROINSTAL LPG forklift

Газокари

Газокарите използват газови двигатели като пропан или природен газ, което ги прави по-чисти и екологично по-приятни от дизеловите мотокари. Газокарите са известни със своята гъвкавост, надеждност и способност да работят както на закрити, така и на открити терени, като същевременно осигуряват висока производителност и ефективност.

TOP