Електрическа палетна количка

Електрическа палетна количка: това са вътрешно складови машини, предназначени за транспортиране на палети в магазини, складове и производствени бази. Те са проектирани да направят работата с палети по-бърза, по-лесна и  по-безопасна, като спестяват много време и повишават производителността.

Електрическите палетни колички се използват главно в складова среда за преместване на палети от една област в друга, товарене и разтоварване на транспортна техника от рампа.

Малките размери на количките позволяват те да работят в тесни пространства в склада и тесни работни коридори между палетните стелажи. Те са безопасни за използване в закритата складова среда, тъй като не произвеждат вредни емисии.

Електрическите палетни колички предоставят широка гама от възможности за всички отрасли на индустрията. Изборът на товароподемност от 1.3 до 2.5 тона и наличието на богато опционално оборудване дава възможност да конфигурирате количка, която напълно да отговаря на вашите изисквания.

PROINSTALL предлага широката гама от електрически палетни колички.

Ние може да отговори дори на най-разнообразните изисквания по отношение на обработката на товари. Тази машина е идеалното решение за транспортиране на палети в складове или за товарене и разтоварване на камиони и ремаркета.

Електрическите палетни колички са проектирани и конструирани да гарантират здравина, мощност и маневреност в малки пространства. Конструкцията е направена от огъната ламарина, за да сведе до минимум всякакви напрежения, предизвикани от заварки, осигурявайки по-голяма механична устойчивост във времето. Отделението за батерията може лесно да се отвори чрез повдигане на капака, опростявайки ежедневното и периодично презареждане и проверка на батерията.

Електрическите колички за палети са оборудвани с надеждни и мощни тягови двигатели с трифазен променлив ток. Устройства против връщане назад и против преобръщане. Всички параметри на сцепление и електрическо спиране се регулират електронно с помощта на програмна конзола. Има три спирачни системи в целия диапазон: спиране чрез обръщане на посоката на движение и освобождаване на дросела. Аварийно спиране, което се извършва автоматично, ако лостът е внезапно освободен или спуснат чрез електромагнит спирачка и ръчна спирачка.

TOP