Ръчна палетна количка

Ръчна палетна количка - представлява механично-хидравлична система, която служи за ръчно повдигане и преместване на палети. Използва се предимно за преместване на палети на къси разтояния в склада и организиране на палети вътре в ремарке, особено когато няма достъп до мотокар.

Предлаганите от PRONSTALL ръчни палетни колички представляват рентабилно решение за много транспортни задачи, включващи къси разстояния.

Ние имаме подходящия модел за всеки клиент. Високият капацитет до и лесната маневреност в тесни пространства правят ръчните палетни колички идеалното помощно средство за склад.

Ако ежедневно превозвате големи количества стоки и тежки товари на къси разстояния,  възползвате се от ползите при използването на нашите  ръчни колички за палети.  Качествените материали, използвани за изработка правят ръчните палетни колички  да работят плавно и безпроблемно с минимален шум.

Различните модели колички са подходящи не само за стандартни европалети, но могат да се използват и за транспортиране на специални и нестандартни палети и товари.

Класическите ръчни палетни колички са най-продаваният модел в своя клас.  Те са изключително лек и лесен за работа. Тефлоновите втулки и съединения осигуряват тиха работа и дълъг експлоатационен живот. Качествената  хидравлична система намалява необходимата сила за изпомпване. Специален спускащ клапан позволява леко спускане на товара с изключителна точност. Благодарение на компактните си размери, ръчната палетна количка може лесно да се маневрира в най-тесните пространства.

За работа в хранително-вкусовата индутрия ние предлагаме и подходящи варианти на ръчна палетна количка изработена изцяло от хром-никелова стомана (неръждаема стомана).

В много случаи стоките трябва да се претеглят и да се транспортират в складове, производства и експедиции. За такива приложения можете да ви предложим ръчна палетна количка с кантар. Претеглящите клетки са разположени в четирите крайни точки на вилиците, като по този начин се осигуряват прецизни операции на претегляне.

Нашите ръчни колички за палети представляват рентабилно решение за много транспортни задачи, включващи къси разстояния.

TOP