СКЛАДОВО ОБОРУДВАНЕ

Складово оборудване и оптимизация на вашия склад, сервиз, магазин, офис и др. може да намерите при нас в PROINSTALL. Нашето оборудване е удобно, ефикасно и с отличен дизайн, така че да можете да изпълнявате постaвените от вас задачи, дейност и работа - бързо, лесно и надеждно без затруднения, дори и най-малкият детайл да може да бъде лесен за намиране и да намали необходимото ви време за подготвяне на поръчки до минимум.

Трайно складово оборудване.

Нашата основна грижа е безопасността и благосъстоянието на нашите клиенти. Изключително здрава и устойчива на удари, пластмасата не е вредна, за разлика от стъклото например, което може да се счупи. В допълнение, с вида пластмаси, които използваме за направата на нашите пластмасови изделия. Вие можете да съхранявате вашата складираща се стока на безопасно и защитено от външни фактори място.

Складово оборудване изработено от издръжливи материали.

Пластмасата е силно устойчива на агресивна среда и химикали. Не корозионна и  има дълга продължителност на живота. Издръжлива е и много лесен за поддръжка. Можете да я използвате отново и отново.

Лесно за рециклиране складово оборудване.

Въвеждането на системи за рециклиране означава, че тави, кошници, кутии, кошчета и други пластмасови продукти могат да бъдат направени в нещо ново. Ние използваме пластмасов материал, който е много лесен за рециклиране.

Безопасно складово оборудване.

Известна със своята здравина, пластмасата ще издържи на всякакви приложения.

Леко складово оборудване.

Използването на много лек материал като пластмаса означава, че можем да предоставим продукти, които са големи, но не твърде тежки. Нашите пластмасови кутии и чекмеджета са решения за съхранение, като могат лесно да бъдат премествани от едно място на друго.

Икономично складово оборудване.

Пластмасата не е скъпа и тъй като е по-евтина от дърво, метал или стъкло, ние сме в състояние да ви предоставим продукти с ниска стойност. С нашите продукти за съхранение, вие можете да комбинираме стил с ефективност на достъпна цена.

TOP