Стандартни конзолни стелажи

Стандартни конзолни стелажи - предназначени за съхраняване на стоки и материали с нестандартни размери, дълги и тесни или листови материали,  организирани в пачки, като например: профили, тръби, листове ламарина, пачки с ПДЧ плоскости и др.

Конзолните стелажи са самоносеща, сглобяема конструкция, изработена от частично заварени компоненти. Тя е изработена от стандартни валцовани стоманени профили, като е подсилена с помощта на хоризонтални греди и укрепващи шини с обтегачи.

Има специфични видове конзолни стелажи за всеки продукт и за всеки отрасъл. Те се различават според изискванията, височината, използваемата дълбочина, товароносимостта или дебелината на сечението на използваните елементи. Всички конзолни стелажи се произвеждат индивидуално според изискванията на клиента. Те са оборудвани с висококачествено прахово покритие или горещо поцинковани за външен монтаж и  съхранение на материалите на открито. В различни варианти се предлагат конзолни стелажи за едностранно или двустранно обслужване.

Основни предимства на конзолните стелажи:

  • Директен достъп до всеки товар.
  • Пълно използване на пространството в склада, съобразено с неговата конструкция и употреба.
  • Адаптивност към всякакъв размер и тегло на товара.
  • Позволяват съхранение на дълги товари като греди, профили, тръби, дървен материал, фолио, ролки платове и други;
  • Едновременно складиране на стоки с различна дължина.
  • Висока товароносимост на стелажната конструкция.

Дългите товари често могат да бъдат трудни за съхранение, но конзолната стелажна система може да ви осигури изключително полезно съхранение на вашите материали. Независимо дали съхранявате тръби, дълги греди дървен материал или тръби от пластмаса, конзолните стелажи са най-доброто решение за вашите нужди в склада.

Нашите конзолни решения за нестандартни материали ви осигуряват много гъвкавост, тъй като ви позволяват да променяте височината на вашите рафтове, за да отговарят най-добре на вашите нужди. Ние предлагаме голям избор от височини, ширини и  дължини на конзолите стелажи.

Ако имате някакви въпроси относно конзолните стелажи или проектиране свързано с вашите нужди за складиране , не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще се радваме да предложим най-доброто решение за складиране и логистика на вашите продукти и материали.

 

TOP