СТЕЛАЖИ ЗА МАГАЗИН

Ние предлагаме проектиране и изграждане на пълна гама магазинно и търговско оборудване. Поради голямото си разнообразие от модулни елементи и аксесоари на стелажното оборудване , ние от фирма Proinstall изработваме индивидуални проекти съобразени със вашите изисквания. Имаме над 15 години опит в сектора на проектирането, изграждането, монтажа и подръжката на рафтови магазинни стелажи и ще можем да Ви посъветваме за най-оптималния и ефективен начин за организиране на вашия магазин. Нашата цел е да осигурим отлично качество в най-кратки срокове и визия на достъпни цени !

Свържете се с нас за индивидуален проект и оферта.

Днес стилното представяне на вашия магазин и стоки е по-важно от всякога. Клиентите вече не идват просто да купуват - те очакват интересно преживяване. Трябва да създадете приятна атмосфера, така че клиентите ви да се чувстват комфортно и да останат по-дълго. Практичен и стилен интериор ще ви помогне да подчертаете оптимално своя магазин и да направите забавно пазаруването за вашите клиенти.

Как да изберете правилните стелажи за магазин ?

Искате да се уверите, че интериорът ви съвпада добре с вашите продукти и стила на вашия магазин. Формата и дизайнът на вашите магазинни стелажи трябва да са идеални за вашата стока. Няма значение дали продавате хранителни продукти,книги, дрехи, аксесоари или тоалетни принадлежности - ние имаме перфектните стелажи за всякакъв вид продукти. Предпочитате опростен интериор или искате да създадете привлекателни акценти с необичаен дизайн на рафтове за магазини? Създайте своя перфектен интериор с нашите модулни стелажи.

Индивидуален проект от магазинни стелажи.

Искате да създадете подходящ фон за вашите дрехи и аксесоари? Нашите магазинни стелажи са идеалното решение за вас. Няма ограничения за това, което можем да проектираме с рафтовете за магазин. Освен оформлението, можете да изберете персонализирани решения, модела и броя на аксесоарите, като носещи колони, плотове за рафтове, релси за гардероб, куки и чекмеджета, от които се нуждаете. Сега можете да представите стоките си точно както винаги сте си ги представяли.

TOP