Палетни стелажи Universall

Палетни стелажи UNIVERSALL , които са предлагани от фирма PROINSTALL са  модулни системи за съхранение на палети, които осигуряват голяма вариабилност  както за големи, така и за малки складове. Стелажите за палети UNIVERSALL са проектирани като самоносещи стоманени конструкции. Тази модулна система за съхранение позволява оптимизирането и използването на складовото пространство. Монтажът и демонтажа са бързи и лесни.

Универсалните палетни стелажи са подходящи за всички видове палети – не само за европалети, които най-често се използват, но и за индустриални палети или метални и пластмасови контейнери. Универсалните палетни стелажи позволяват достъп до всеки палет за лесно съхраняване на стоки и мониторинг на запасите. Конструкцията на палетните стелажи на Proinstall е проектирана да отговаря на строгите изисквания на нормите от ЕС.

Палетни стелажи Универсал са най-широко разпространеният тип. Тези стелажи намират приложение в почти всички браншове на индустрията и логистиката, благодарение на своята гъвкавост и възможност за адаптиране към всяко складово пространство.

Конструкцията се състои от единични или двойни блокове с широки коридори между тях, което позволява постоянен, свободен достъп до всеки един палет. Модулният характер на стелажната система позволява бърза промяна на конфигурацията във всеки един момент, както и нейното етапно изграждане или удължаване.

Проектът за палетни стелажи се предоставя безплатно въз основа на техническите спецификации, предоставени от клиента.  Проектите  винаги се разглеждат индивидуално за всеки склад. По искане  (По желание)  на клиента е възможно да се допълнят стелажи със защитни предпазители, рафтове от ПДЧ, стоманени решетки, напречни греди  и други аксесоари. Възможно е да се инсталират палетни стелажи в интериорни и външни пространства.

Основни предимства на универсална палетна стелажна система са:

  • Директен достъп до всеки палет – където и когато е необходимо.
  • Пълно използване на пространството в склада, съобразено с неговата конструкция и употреба.
  • Адаптивност към всякакъв размер и тегло на палет.
  • Бърз монтаж и демонтаж при нужда от преместване на стелажната система.
TOP