СТРАНИЧЕН ТОВАРАЧ

 

Страничен товарач - това са машини, които  предлагат иновативни решения за разтоварване, товарене и транспортиране на дълго мерни материали, пачки с ламарина, дървени плоскости, тръби и профили. Те комбинират три машини в една - страничен товарач, ричтрак и мотокар, така този хибрид, осигурява изключителна гъвкавост и висока производителност.

Страничния товарач - машина с отлична маневреност.

Когато обработвате дълги товари в тесни коридори, тази машина е най-доброто решение на пазара. Страничните товарачи са оборудвани с 4-посочна технология на управление, която може да създаде изключителна икономия на пространство дори за най-пренатоварените складове.

Производството на този тип машини се фокусира върху стабилността, безопасността и производителността през всяка стъпка от техния дизайн и производствен процес. Това гарантира, че всеки страничен товарач е надежден, ефективен и безопасен за употреба.

Проектирани да издържат на изискванията за повдигане на дълго мерни материали, страничните товарачи предлагат надеждна работа заедно с впечатляваща скорост и мобилност. Когато складирате дълги дървени греди, метални профили или други дълго мерни материали, машината предлага работа в изключително тесни коридори.

Страничните товарачи се произвеждат с газови или дизелови мотори, както и с електрическо задвижване. Те предлагат товароподемност до 8000 кг. Всяка машина е оборудвана с отлична ергономия и удобни контроли за подобряване на производителността на оператора. Всяка кабина предлага превъзходен комфорт, отлична видимост и перфектен контрол. Страничните товарачи разполагат и с вградена товарна платформа за осигуряване на висока стабилност. Може да се добавят различни екстри в зависимост от изискванията на клиента. Това включва отопление, климатизация, звукова система, система с мощни фарове за работа през нощта и много други.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ СТРАНИЧНИТЕ ТОВАРАЧИ ?

Ефективна складова оптимизация:

 

При работа в конзолна стелажа система с конвенционален мотокар или ричтрак, работният коридор между стелажните блокове трябва да бъде с размер по-дълъг от складираните материали. Което води до изключителна загуба на складово пространство. За страничния товарач това вече не е проблем. Дълги товари могат да се транспортират и складират в тесни коридори между стелажите, без да се върти машината, което позволява 100% оптимизация на пространство за съхранение и по-безопасна работа. Това също намалява натоварването на машината, удължавайки живота и.

TOP