Защо да изберете Proinstall?

Proinstall е компания с 19-годишна история, която е лидер в сферата на стелажите и складовото оборудване. Нашата цел е да предоставяме висококачествени решения на нашите клиенти, като същевременно създаваме стимулираща и подкрепяща работна среда за нашия екип.

  • Гъвкаво работно време - Ние разбираме колко важен е балансът между работа и личен живот. Затова предлагаме гъвкаво работно време, което да отговаря на вашите нужди.
  • Възможности за развитие - При нас ще намерите не само работа, но и възможности за професионално развитие. Ние инвестираме в обучението и развитието на нашите служители, като им предоставяме шансове за кариера в различни области на нашия бизнес.
  • Обучение и подкрепа - Proinstall вярва в непрекъснатото обучение и подобрение. Осигуряваме разнообразни обучителни програми и курсове, които ще ви помогнат да разширите своите умения и знания.
  • Допълнителни привилегии - Нашите служители се радват на множество допълнителни привилегии и социални придобивки, които правят работата в Proinstall още по-привлекателна.

Отворени позиции

Ние постоянно разширяваме своя екип и търсим мотивирани и амбициозни хора, които да се присъединят към нас. Ако искате да станете част от компания Проинстал, която цени своите служители и предлага отлични възможности за развитие, разгледайте нашите отворени позиции и кандидатствайте сега!

TOP