Самоходни вишки

Самоходни вишки или ножични платформи са високоефективното, безопасно и идеално решение за височинна работа в съвременната индустрия. Идеални за маневриране в тесни пространства и с голяма работна височина, те са ефективни помощници за работа на открито и на закрито.  Всички функции - повдигане, спускане, ход напред, както и назад са под контрола на оператора. Дизайнът на машината позволява работа в тесни пространства. Има вграден пулт за управление в  коша,  което позволява преместването отгоре без загуба на време. С използването на пулта за управление, може да изпълнявате няколко функции едновременно, така че да свършите работата по-ефективно и удобно. Ножичните платформи са лесни за поддръжка, сервиз, с ниско ниво на шум и висока надеждност, те са вашият най-добър партньор във височинната работа.

Видове машини предлагани от PROINSTALL:

  • Електрически ножични вишки.
  • Дизелови телескопични платформи.
  • Автовишки.
  • Вишки тип "Паяк"

Работен диапазон на самоходните вишки.

Самоходните платформи работят на височина от 5 м  до над 28 м. Всички са компактни и маневрени и могат да бъдат задвижвани от платформата във всяка позиция, спестявайки време и подобрявайки ефективността. Самоходните повдигателни платформи са идеални за индустриална или строителна среда.

Самоходните вишки са оборудвани със задвижващи системи, които позволяват машината да бъде задвижвана до работната зона, като ножичен асансьор. Способността за покриване на разстояния,  бързо между работните площадки, прави самоходните платформи много продуктивно решение. Особено там, където операторите се преместват на значителни разстояния или правят чести пътувания в процеса на работа.

Друго предимство на самоходните вишки е капацитетът и палубата за носене на множество работници, техните инструменти и материали на височина. Ножичните платформи предлагат капацитет на платформа до  1000 кг.

Електронното управление прави самоходните платформи лесни за експлоатация и помагат да се увеличи максимално ефективността им при всяка задача.

Опции за захранване на самоходните вишки.

Опциите за захранване, предлагани за самоходни платформи, включват батерия с електрическо захранване, бензинов мотор, дизелов мотор и хибриден двигател (напр. Батерия и дизел) - съчетавайки предимствата на два източника на енергия на една и съща машина.

 

За повече информация относно нашите самоходни вишки или други машини, моля свържете се с нас .

TOP