ГРАВИТАЦИОННИ СТЕЛАЖИ С РАФТОВЕ

Гравитационните стелажи с рафтове представляват стелажна система, при която рафтовете са монтирани под наклон.  Стоката се зарежда от задната страна на стелажния блок, а се изважда от предната страна на стелажа , като на нейно място с помоща на гравитацията се зарежда следващият  артикул.

Рафтовете могат за бъдат изработени от различни конструции и материали,  като изборът им зависи от видът на складираната стока, скоростта и обема на ротация. Най-често използваните рафтове са изградени от пана с ролки, така складирането на стоки става най-лесно като се  организират в кашони или пластмасови кутии.

Гравитационните стелажи могат да бъдат инегрирани в ниските нива на палетни стелажи. По този начин превръщат ниските нива на универсалните палетни стелажи в пикинг зона.

Основни предимства на гравитационните стелажи с рафтове:

  • Отделни зони за товарене и разтоварване на стелажите - позволява пикиране на стоката от двете страни едновременно;
  • Намалява разстоянието и времето за избор при пикиране.
  • Висока ротация на складираната стока.
  • Подходящи за складиране на леки и средно тежки стоки и товари;
  • Много лесни за адаптиране към индивидуалните нужди на клиента – височина, брой нива, брой отделения и др.
  • Дълъг  период на експлоатация.
  • Лесен и бърз демонтаж и монтаж при необходимост от преместване на стелажите.
  • Голям набор от аксесоари необходими за адаптиране на стелажите към складиране на всички видове стоки.

Благодарение на нашата широка гама от аксесоари стелажната система може лесно да бъде приспособена по различни начини и интегрирана в различни съществуващи системи и настройки. Независимо от вашите изисквания или теглото на вашата стока.

Независимо дали използвате нашите гравитационни стелажи с рафтове или съхранявате насипни стоки, за нас е важно да ви осигурим оптимална икономия на съхранение, така че да можете да постигнете перфектния баланс между инвестиции, обем и скорост на обработка.

Свържете се с нас за консулатция и проектиране на гравитационни стелажи с рафтове

TOP