Многоетажни рафтови стелажи

Многоетажни рафтови стелажи -  позволяват ефективно увеличаване на капацитета за съхранение, като същевременно минимизират разходите. Те са отлично решение за складиране на широк спектър от средно тежки  и леки товари, които се обслужват ръчно. Приложението им е най-разнообразно поради множеството възможности за настройка на стелажната система.

Многоетажните стелажи с рафтове се проектират и изграждат според  спецификата на съхраняваната стока , складовото помещение и логистиката на съхраняваните продукти.

Стелажната система представлява инсталирани високи стелажни блокове, свързани с подове между тях , като по този начин образуват многоетажна обемна стелажна стуктура на две или повече нива. Придвижването от един на друг етаж става постредством инсталирани в структурата стълби или асансьори.

Основни предимства на многоетажните стелажи с рафтове:

 • Оптимизация на складовото пространство във височина.
 • Високо ниво на запълване на складовото пространство.
 • Позволява директен достъп при ръчно обслужване до складираните стоки.
 • Гъвкавост при съхранение и бърза адаптация при промяна на складираните материали.
 • Лесен и бърз монтаж и демонтаж.
 • Голям брой аксесоари позволяващи складиране на всички видове стоки.

  ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МНОГОЕТАЖНИТЕ СТЕЛАЖИ С РАФТОВЕ:

  Здрава и стабилна структура

  Рафтовите стелажи на PROINSTALL ви позволяват да складирате стока и матеряли във всякаква форма. Благодарение на своята гъвкавост и висока товароносимост, те отговарят на всички необходими изисквания за товароносимост.

  Повърхностно покритие - поцинкована.

  Поцинкованата версия на многоетажните стелажи с рафтове на PROINSTALL отговарят на строгите критерии и норми в проектирането. Стелажите могат да се използват в агресивни среди, те не корозират и по никакъв начин не увреждат съхраняваните стоки. Те са лесни за почистване и поддръжка.

  Стандартизирани размери.

  Стелажите в многоетажната платформа се изработват  в стандартизирани размери за да бъдат взаимозаменяеми. Подходящата дълбочина на рафта за едноредови, както и двустранни рафтове за съхранение, включително дължината и височината на рафта, съответстват на това. Това свежда до минимум ограниченията за добавяне и премахване на елементи от стелажната система.

  Аксесоари

  Стелажите с рафтове на  PROINSTALL могат да бъдат допълнително разширени с аксесоари. Те позволяват специализирано използване или подобряване на удобството на самото складиране. Аксесоарите включват разнообразие от видове ограничители, прегради, капаци, чекмеджета, врати, кутии и много други.

   

TOP